h1

for fucks sake

January 15, 2008

Για χάρη πηδήματος ελληνιστί, ή σε ελεύθερη μετάφραση έλεος πια με τον Ζαχόπουλο και την Τσέκου. Κατά την γνώμη μου η οποία είναι και θα παραμείνει ταπεινή γιατί δεν μπορεί να ποτιστεί με εκατομύρια ευρώ ώστε να ξεσπαθώσει, η ιστορία Ζαχόπουλου- Τσέκου είναι πλέον της ιδίας κατηγορίας με το ‘παράπτωμα’ που έκανε ο γνωστός απο το παρελθόν αϊδός Πασχάλης.

 Καθόλου δεν μας αφορά, η σεξουαλική ζωή του οποιουδήποτε όποιες διαστάσεις κι αν παίρνει το ζήτημα. Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ….ι χτενίζεται. Το ζητούμενο ήταν και είναι το αντικείμενο του εκβιασμού και ουχί οι σεξουαλικές επιδόσεις του σύγχρονου Γκουσγκούνη. Οι αποχαρακτηρισμοί αρχαιολογικών χώρων, οι επιδοτήσεις σε διάφορες οργανώσεις πολιτιστικού περιεχομένου και αμφιβόλου αξιοπιστίας καθώς και οι επιδοτήσεις προς τις ΜΚΟ που πλέον φαίνονται και αυτές να ασπάζονται τον σύγχρονο κοινωνικό βίο και βουτάνε αβίαστα το δάκτυλο στο βάζο με το μέλι.

 Και ερωτώ, 

 πριν απο χρόνια είχε εμφανιστεί μεγάλη (τότε) εφημερίδα που μοίραζε σπίτια σε τιμή ευκαιρίας και σύνομα με την τακτική αυτή είχε αναγείρει μεγαλειώδη κατασκευή η οποία πλέον λειτουργεί κανονικά στην οδό Αχαρνών στο ύψος της Ν.Χαλκηδόνας. Θυμάμαι λοιπόν επειδή έμενα κάπου εκεί κοντά όταν άνοιγαν τα θεμέλια πως είχαν αποκαλυφθεί οι γνωστές απο αναφορές ιστορικών πύλες των Αχαρνών, δήλαδή μια απο τις κύριες εισόδους στην πόλη των Αθηνών κατά τα αρχαία χρόνια. Θυμάμαι επίσης τα μηχανήματα να δουλεύουν νύχτα και να απομακρύνουν ή να ξαναθάβουν πολλά απο τα ευρήματα με άγνωστη μέχρι σήμερα κατεύθυνση.

και η ερώτηση είναι για αυτό αλλά και για άλλα τόσα δεινά που έχουν συμβεί ποιός θα βγεί κάποτε να αναλάβει την ευθύνη και εδώ δίνω και ένα δίκαιο στον κ. Ζαχόπουλο που από ότι φαίνεται ήταν και ο μόνος που είχε την ευθηξία να τερματίσει την ζωή του μπροστά στο ενδεχόμενο να αποκαλυφθούν οι πομπές του και δεν εννοώ τις σεξουαλικές.

 Η κυβέρνηση απο την άλλη χρονοτριβεί καθημερινά δίνοντας με το σταγονόμετρο πληροφορίες σε μια ύστατη προσπάθεια να μετατοπίσει το κέντρο του ενδιαφέροντος προς την κλειδαρότρυπα γιατί μόνο μέσα απο μια οπή μας αφήνει να βιώσουμε την αλήθεια.

Συμπληρώνω δε πως είναι παντελώς άδικο να φοβούνται οι δημοσιογράφοι του Θέματος για την δουλεία τους και να καταφεύγουν στην ανακοίνωση υποστήριξης προς τον χρυσοπληρωμένο γελοτοποιό της δημοσιογραφίας. Και απο την άλλη εύγε στον Μάκη που με την στάση του δηλώνει ότι ορθά μέχρι σήμερα προσπαθεί να αποκαλύπτει πτυχές του βρώμικου βίου μας όσο κίτρινες και αν είναι πολλές φορές αυτές οι αποκαλύψεις.

Υστερα απο μια βιαστική ματιά στα σημερινά μέσα, μέτα λύπης διαπιστώνω πως η απόφαση του Μίκη Θεοδωράκη να αναστείλει την λειτουργία της Λαϊκής χορωδίας του(της κόρης του), δεν εμφανίζεται πουθενά – αυτοί είμαστε και αυτά μας αξίζουν. Ο σημαντικότερος εν ζωή Ελληνάς να δηλώνει αηδιασμένος απο την πραγματικότητα και να αναστέλει ακόμα και την καλλιτεχνική του δημιουργία. Χάσαμε πριν απο χρόνια τον Μίκη απο την πολιτική της χώρας επειδή ακόμα είμασταν στενοκέφαλοι και μικρόμυαλοι αλλά να τον χάσουμε και απο τα καλλιτεχνικά δρώμενα θα είναι απαράδεκτο. 

2 comments

  1. Ετσι είναι.

    Αναρωτιέμαι, οι έρευνες για τα σκάνδαλα θα ολοκληρωθούν ποτέ? Θα βρεθουν ποτέ όλοι οι υπεύθυνοι, όσο ψηλά και αν βρίσκονται, ή θα την πληρώσουν πάλι τα αναλώσιμα πιόνια?

    Πολύ σαπίλα βρε παιδάκι μου….


  2. το να ολοκληρώσουν είναι για αυτούς ένα απωθημένο σεξουαλικής ικανοποίησης που θέλουν να βγάζουν μόνο λεκτικά πάνω μας … αφήστε με να ολοκληρώσω κ.ο.κ,
    εμείς θα την πληρώσουμε εννοείτε αυτό.

    βρες καμία παρηγοριά στα κάστρα ή στην παραλία γιατί δεν μας βλέπω καλάLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: